Více informací

Repasovaný nebo nový vstřikovač?


Repasovaný nebo nový vstřikovač?Pokud Váš vůz ztrácí výkon, motor vydává divné zvuky, kouří či má zvýšenou spotřebu, jedná se pravděpodobně o vadné vstřiky. Nečekejte na fatální problém a vyměňte je co nejdříve. Jak se ale vyznat v mnoha nabídkách? Stačí Vám jen repase nebo je potřeba koupit nový vstřikovač?

Chcete ušetřit a zároveň dopřát svému autu to nejlepší?
Vzhledem k množství druhů naftový motorů, je velmi těžké se v nich vyznat. Server Autopes spouští prodej vstřiků pro všechna dieselová vozidla. Pokud řešíte problém se vstřikovači, neváhejte se obrátit tam, kde autům rozumějí a ušetřete až desetitisíce proti koupi vstřikovačů od autorizovaných servisů, které si říkají za ty samé náhradní díly někdy až skandální rabat. Autopes dodává vstřiky stejných výrobců, jako používají výrobci při výrobě automobilů, tedy VDO Siemens, Delphi, BOSCH a DENSO. 



Pro zákazníka vždy bez rizika
U nákupu zcela nových vstřikovačů za velmi dostupné ceny je pak samozřejmostí záruka na 2 roky. Díky množstevním slevám pak můžete mít Profi repasi od BOSH servisu přes Autopsa získat za nejnižší cenu spolu se zárukou na jeden rok a protokolem. Bez rizika pro kupujícího nabízí Autopes i ekonomickou variantu použitých vstřiků nebo variantu zcela nových vstřiků. Již použité vstřikovače dostanete s 14denní zárukou na vyzkoušení vstřiků vyjmutých s funkčních převážně havarovaných automobilů. U nových vstřiků pak platí standardní záruka 2 roky. 

Snadné vyhledávání
Na Autopsovi můžete vyhledávat vstřiky bleskově podle modelu a motorizace. Můžete si tak vybrat možnost reflektující Vaší momentální situaci. Netrapte své auto s načatými vstřiky a neplaťte tak za provoz vozidla víc než je nutné.

Autobaterie podle typu auta
Vstřiky nejsou to jediné s čím portál Autopes nově přichází. Bleskové vyhledávání baterií, ne podle parametrů, ale podle typu Vašeho vozu nově na https://autobaterie.autopes.cz/podle-typu-auta.
Klíčová slova
vstřikovač, motor, Autopes

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


Elektronická dálniční známka České mýtné se platí formou e-známky prostřednictvím platebního systému... více ...
​Půjčovna dodávek – nejlepší řešení nejen pro stěhování Pro občasnou přepravu větších nákladů se vám vyplatí zapůjčit dodávku. Kupovat... více ...
Zapůjčili jste si auto na testovací jízdu a poškodili ho? Pojištění odpovědnosti vás ve štychu nenechá Už jste si někdy půjčili auto na testovací jízdu? Pokud jste v minulosti kupovali... více ...

Nejčtenější články


Repasovaný nebo nový vstřikovač? Pokud Váš vůz ztrácí výkon, motor vydává divné zvuky, kouří či má zvýšenou... více ...
​Autobaterie podle typu vozidla aneb jak vybrat autobaterii pro váš vůz Pokud jste si koupili automobil nebo o tom teprve přemýšlíte, musíte počítat... více ...
​Modely aut z celého světa Jste sběratel modelů aut? Potom jste na správném místě. Po následujících... více ...

Nejhledanější


š

Kontakt:

Najdete nás: