Více informací

​Dodávky – praktické vozy nejen ke stěhování


​Dodávky – praktické vozy nejen ke stěhováníJste vícečlenná rodina a jezdíte často na dovolenou? Máte problém naskládat vše potřebné do malého vozidla? Potřebujete přestěhovat větší náklad? Nemusíte si kvůli těmto dnům kupovat vlastní dodávku. Existuje jiné, levnější řešení. Zapůjčení dodávky.
 
Velké auto
Jak již bylo zmíněno, velké auto je vhodné nejen na rodinnou dovolenou, ale také k převozu většího nákladu. Určitě mi dáte za pravdu, že na běžné jízdy po městě nebo příměstských oblastech, využíváte spíše menší vozidla. Na příležitostné převozy je nejvýhodnější a nejlevnější zapůjčení dodávky. Minivany nebo dodávky vám umožní cestovat ve větší skupině. Díky tomu můžete jet místo dvěma vozy jen jedním. Díky tomu budou maximálně sníženy náklady – pohonné hmoty, trajekty, dálniční známka, mýtné apod. a umožní delší dojezd (možnost vystřídání řidičů).
 
Pronájem vozu
Pokud vlastníte starší model, můžete si zapůjčit moderní dodávku, ve které si užijete většího luxusu. Vansrenting poskytuje půjčovnu dodávek a užitkových vozů v posledních modelech, které mají nižší spotřebu paliva. Mezi nejoblíbenější vozidla patří‚ Iveco Daily nebo např. Ford Transit.
 Pokud budete s dodávkou cestovat, nemusíte se bát žádné poruchy. Vozidla jsou servisovaná, a navíc i pojištěná. S vozem můžete cestovat do celé EU neomezeně. Pronajmout si můžete přesně ten model a typ auta, který potřebujete, nabídka je opravdu široká, až 100 modelů. Je jen na vás, kterému dáte přednost.
 Vansrenting je půjčovna dodávek a užitkových vozů v Praze, která nabízí opravdu velký výběr užitkových vozidel do 3,5 tun. Stačí si jen vybrat termín půjčení, vědět, kam s vozem budete chtít cestovat (země EU, Norsko, Česká republika) a přibližně typ dodávky, o který máte zájem. Budete potřebovat řidičské oprávnění skupiny B. Komfortní a pohodlnou jízdu si pak vychutnáte v moderním vozidle s tempomatem, start-stop systémem nebo i přisvětlováním do zatáček.
 
Ford Transit, 9 míst

Stěhování
Jsou chvíle, kdy potřebujete převézt větší náklad a osobní auto na to zkrátka nestačí. Představa, že stěhujete některé věci týden a najezdíte u toho spoustu km, není nic příjemného. Do dodávky se vám vejde spousta věcí, které můžete odvozit naráz. Uspoříte tak čas i peníze. Nemusíte si volat stěhováky a vše plánovat do minuty přesně. Příjemnější řešení je půjčovna užitkových vozů a dodávek.
 Proto, ať už budete stěhovat nebo plánovat dovolenou s přáteli, berte v úvahu půjčovny dodávek. Vyplatí se to.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


Elektronická dálniční známka České mýtné se platí formou e-známky prostřednictvím platebního systému... více ...
​Půjčovna dodávek – nejlepší řešení nejen pro stěhování Pro občasnou přepravu větších nákladů se vám vyplatí zapůjčit dodávku. Kupovat... více ...
Zapůjčili jste si auto na testovací jízdu a poškodili ho? Pojištění odpovědnosti vás ve štychu nenechá Už jste si někdy půjčili auto na testovací jízdu? Pokud jste v minulosti kupovali... více ...

Nejčtenější články


Repasovaný nebo nový vstřikovač? Pokud Váš vůz ztrácí výkon, motor vydává divné zvuky, kouří či má zvýšenou... více ...
​Autobaterie podle typu vozidla aneb jak vybrat autobaterii pro váš vůz Pokud jste si koupili automobil nebo o tom teprve přemýšlíte, musíte počítat... více ...
​Modely aut z celého světa Jste sběratel modelů aut? Potom jste na správném místě. Po následujících... více ...

Kontakt:

Najdete nás: